Szórakozás

Így nyaraltak idén a hazai sztárok

Fakíron lépkedés Egyiptomban, turnéval egybekötött pihenés Indiában, pár napos kikapcsolódás Olaszországban, delfinekkel úszás Balin és csúszdázások Bulgáriában.

A hazai sztárok a Fókusznak bepillantást engedtek idei meghitt vagy éppen legbulisabb nyaralásukba.

Katus Attila semmitől sem félve az egyiptomi Hurghadát szemelte ki úticélnak. Búvárkodott, quadozott, tevegelt és fakíron lépkedett.

„Sokan nem merik Egyiptomot választani, mert sokan félnek, hogy valamilyen kellemetlen tapasztalatuk lesz a bizonytalanság miatt, Kairóban van ilyen, ha van ilyen, Hurghadát azonban ez nem érinti” – mondta a többszörös aerobik-világbajnok, aki természetesen a pihenés mellett a napfürdőző hölgyek alakformálásáról sem feledkezett meg.

Tavaly a modell Dukai Regina és kedvese, az Olaszországban focizó Feczesin Róbert is Egyiptomban voltak, idén viszont a festői Balin lógatták lábukat. Illetve nem is lógatták, hiszen egy kőkemény vadvízi evezést is bevállaltak. Delfinekkel úsztak, „lopós” majmokkal találkoztak, amik folyton a zsebükben turkáltak, és egy elefántszafarira is befizettek.

A Csillag születik rosszfiúja, Szabó Tomi és kedvese, a profi kézilabdázó Tápai Szabina első külföldi nyaralásukon Bulgáriát vették célba, ahová csapatostul mentek, mégis szinte minden időt kettesben töltöttek. A legmaradandóbb élményt a csúszdapark jelentette a számukra.

Szabináékkal ellentétben a Nyári lányoknak csupán pár nap jutott a nyaralásra.

„Kinéztünk magunknak valamit, amikor nem volt fellépés, és tulajdonképpen én kezdtem meg a nyaralást. Elmentem Olaszországba a barátnőimmel, aztán Alíz utánam jött, így tudtunk egy pár napot együtt tölteni, és egy kicsit kiszakadtunk ebből az egész pörgésből” – mesélte Edit, aki testvérével rengeteget koncertezik, így 3-3 napot a Balatonon és Olaszországban töltöttek.

A lemezlovas Voksán Virágot Indiába és Moszkvába hívták zenélni, de azért pihent is egy kicsit. Útjáról pedig profi angol nyelvű videónaplót is készített. A turnék és a zenéjére tomboló tömeg mellett egy kis kellemetlenség is történt a szexi DJ-vel, ételmérgezéssel kórházba került, de ezt a kis malőrt leszámítva, őszességében jól telt az idei szabadság.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik