Szórakozás

Félti az apja Liptait egy újabb terhességtől

A műsorvezető a kislánya, Panka születése előtt már több babát is elveszített.

Mint arról korábban beszámoltunk, ha kimondják szerelmének válását, a hírek szerint újra férjhez megy Liptai Claudia. A színésznő boldog és kiegyensúlyozott, úgy érzi, megtalálta élete párját, és immáron végleg új életet kezdhet. Az új élet pedig egy második kisbabát is jelenthet, ám sajnos már az első gyermek, Panka születése sem ment zökkenőmentesen.

Liptai Claudia édesapja az Új Ásznak elárulta, hogy ő is hallott az esküvő tervéről, és annak is örülne, ha még egy kis unokája érkezne, de mivel Claudia kislánya születése előtt már több babát is elveszített, nem biztos, hogy könnyű lenne ismét teherbe esnie.

“Én is úgy hallottam, hogy Diáék már az esküvőt tervezik. Legyen boldog! Ha úgy érzi, hogy jól megvan ezzel a férfival, akkor csinálja, én nem szólok bele” – mondta István bácsi, majd aggályairól is mesélt a gyermekvállalással kapcsolatosan.

“Egyértelmű, hogy szeretne a lányom még egy kisbabát! Én is örülnék neki, de Dián is sok minden múlik. Panka nagyon nehezen jött össze neki, többször volt terhes, mire végre megfogant a kislány. Viszont ott voltam, amikor megszületett, és nagyon boldog voltam. Persze jobban örülnék, ha a második baba fiú lenne, ám Pankáról is csak a szülőszobában tudtuk meg, hogy kislány lesz. Mindaddig Dia, a korábbi rossz élmények miatt nem akarta tudni a baba nemét. Ha mégis világra jönne a második unokám, nagyon örülnék, és a lányom is boldogabb lenne” – tudta meg a napilap az édesapától, aki még soha nem találkozott leendő vejével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik