Szórakozás

Tóth Gabi cáfol: Vera jól van és mosolyog

A hét éve tartó szereplés kimerítette az énekesnőt. Vera mind testileg, mind lelkileg elfáradt, ezért most egy fizioterápiás intézetben töltődik újra.

Az egyik legtehetségesebb magyar énekesnőről pénteken több lapban is megjelent, hogy komoly bajban van. Tóth Veráról már hónapok óta terjednek mindenféle információk, ráadásul semmilyen fórumon nem érhető el, így sok alaptalan pletyka is napvilágot látott. A család megállapodása szerint testvére, a szintén énekesnő Gabi mondta el a Fókusznak, amit a nyilvánosságnak szánnak.

„Voltak már fizikális tünetek, amik arra utaltak, hogy neki pihennie kell” – kezdte az elmúlt hónapok megpróbáltatásainak történetét Tóth Gabi, aki szerint a helyzet az elmúlt néhány hétben fordult komolyabbá, amikor már a család is úgy érezte, hogy változtatni kell. Vera ekkor önként lemondta a fellépéseit és bevonult egy fizioterápiás intézetbe, ahol visszavonulva a nyüzsgő élettől, csak magára koncentrálhat.

Gabi azt mondja, testvére napról napra lett egyre gyengébb, fizikai és lelki értelemben is.

„Abszolút arra törekedtünk, hogy egy olyan helyre küldjük a Verát, és egy olyan biztonságos hátteret tudjunk neki nyújtani, hogy minél előbb vissza tudjon jutni erre az útra, hogy újra el tudjon kezdeni dolgozni, mert ő is vágyik erre, ő is szenved ettől, mert ő nem az énekléstől fáradt el, hanem azoktól a folyamatos elvárásoktól, amik őt érték. Ő egy érzékeny művészlélek, nincs olyan ember, akit ez ne viselne meg” – sorolta az okokat a fiatal énekesnő.

Megjelentek olyan hírek is, hogy Veradepressziójának oka lehet, hogy az elmúlt időszakban kevesebb fellépése volt és elmaradtak a sikerélmények is. Tóth Gabi ezt is cáfolta, szerinte testvére állandó súlyproblémái és önmaga elfogadásáért vívott harca, valamint a szerelem hiánya vezethetett odáig, hogy teljesen kimerült.

Gabi szerint azért nem akkora a baj. nővére most is optimistán és bizakodóan néz a jövőbe. A család és Vera nevében pedig megértést és türelmet kér mindenkitől: „A Vera nagyon szépen köszöni, jól van. Nincsen semmiféle összeomlásról szó, egyszerűen elment pihenni és üzeni mindenkinek, hogy nagyon jól van, és nagyon szeret mindenkit.”



Ajánlott videó

Olvasói sztorik