Szórakozás

Tóth Vera könyvben mondja el bánatát

A Megasztár győztese könyvet készül írni arról, milyen érzés az, ha valaki depressziós, és pánikbeteg.

Augusztus 20-án Ecseren Vera újra színpadra állt, és végre, saját bevallása szerint is, jól érezte magát. A „lelki válság” óta most először érezte azt, hogy tud beszélni arról, mi zajlott le benne az elmúlt időszakban. Az Aktívnak elárulta, hogy míg az újságok az összeomlásáról cikkeztek, ő csupán kimerült. Az sem igaz, hogy pszichiátrián kezelték, úgy fogalmazott, hogy egy pihentető wellnessezésen van túl.

A fiatal énekesnőnek már évek óta problémája volt a külsejével. Rendszeresen fogyókúrázott, és túlsúlyának egy részétől meg is szabadult, de még így is elégedetlen maradt. Pár hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy elvonul a nyilvánosság elől, néhány hete pedig szakemberek segítségét kérte egy rehabilitációs wellness-kezelésen vett részt, pihenésre volt szüksége. Az egyik fellépésén ugyanis fájni kezdett a háta és tudta, hogy ez már a kimerültség jele.

Most könyvet készül írni arról, milyen érzés az, ha valaki depressziós, és pánikbeteg.

„Az első perctől kezdve naplót vezetek erről a problémáról, mert tudom, hogy rengeteg ember küzd ezzel és nem mernek elmenni orvoshoz. Magyarországon egyelőre még nagyon sokan hisztinek veszik, hogy ha valaki depressziós, ha valaki szorong, valaki beteg” – nyilatkozta a fiatal énekes a TV2 műsorában.

A tapolcai lány minden eszközzel igyekszik rendbe szedni az életét, sportol, pihen és rendszeresen koncertezik, hiszen mint mondta, az ő lelkének a közönség és az ének a legjobb gyógyszer.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik