Szórakozás

Alekosz pancsolós békülésre hívta Évát

A VV4 párosa egy jakuzziban ásta el a csatabárdot.

Örök harag, teljes mosolyszünet. Egy hónapig. Mára azonban elvonultak a felhők Alekosz és Éva feje felett. A görög milliomos úriember módjára fátylat borított a múltra, és egy közös békülési pancsizásra hívta meg Évát, a párkereső show-jában nyert, új jakuzzijába – számolt be pénteki adásában a Fókusz.

A ValóVilág 4 egyik legnépszerűbb párosa szinte rögtön Villából való kikerülése után összerúgta a port. A verbális balhét Éva interjúja robbantotta ki: nagyképűnek nevezte a szexkiborgot, aki állítása szerint teljesen kifordult önmagából és már rá sem lehet ismerni. Akkor a szőke ciklon azt mondta, örökre leírta egykori ivócimboráját, aki akkor rúgta el igazán messzire a piros pöttyöst, amikor egy bulin gátlástalanul ajánlatot tett neki a párja szeme láttára.

Alekosz – bár nem felejt könnyen – nem haragtartó típus, éppen ezért úgy gondolta, fürdőzős fogadóórára hívja Évát, hogy végre rendezzék a viszonyukat. A boglyas hajú villalakó megörült a nem várt telefonhívásnak, azt mondja, már régen megbánta a könnyelműen kimondott szavait, de ő már csak egy ilyen temperamentus, felvágott nyelvű, békéscsabai menyecske.

“Én abszolút úgy érzem, hogy szent a béke, és az az Alekosz ül itt mellettem, aki a Villában volt” – bókolt a jakuzziban Éva, akivel a VV4 győztese is maximálisan egyet értett. Mint fogalmazott, ő később is ugyanazt a tüzet látta a Törtető szemében, mint, amit a luxusbörtönben is, így tudta, nincs miért aggódnia, a szőke amazon egy cseppet sem változott és az öri-harit hamarosan öri-bari követi.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik