Szórakozás

VV Jerzy máris dobta az expornóst

A páros egyelőre a történtek hatása alatt van, még ők sem értik, mi zajlik körülöttük.

Pár nappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy VV Jerzy fejét elcsavarták és végre megtalálta azt a nőt, akivel le akarja élni az egész életét. Elhatározásában olyannyira biztos volt, hogy rögtön az első találkozás után összeköltözött szerelmével, az egykori pornódívával, Alexandra Diamonddal, akit egyébként öt évvel ezelőtt ismert meg. (Nem, nem egy közös “munka” alkalmával. Egy helyen laktak.)

VV Szandika óta azonban – aki naponta békült ki majd veszett össze kedvesével, Gottival – jól tudjuk, hogy a hirtelen jött, magas lángon égő románcok csak úgy cikáznak az örök hírnévre ácsingózó valóságshow-hősök életében, így nem meglepő, hogy VV Jerzy idilli története is gyorsan a végéhez ért.

“Megint kihasznált valaki, majd eldobott. Nem baj, majd jön jobb. Ez van, ha valaki jó, az nem kell senkinek” – adott hangot csalódottságának az interneten Alexandra, aki később elárulta, azért nem ért még véget teljesen a kapcsolat, de ennek részletezését inkább Jerzyre bízza.

Hogy mi zajlik egészen pontosan a Szépfiú és az egykori pornószínésznő között, nem tudni, mivel Jerzy mély hallgatásba burkolózott – írja a STOP.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik