Szórakozás

Átúszta a Velencei-tavat a TV2 sztárja

Nem akarja lefutni a félmaratont és ironman sem szeretne lenni, ám egy hirtelen ötlettől vezérelve átúszta a Velencei-tavat Rákóczi Feri.

A Morning Show és a TV2 nagydumás műsorvezetője múlt héten tűzte ki magának a célt és a küldetés sikerében eddig hitetlenkedő Sebestyén Balázs valamint Vadon Jani legnagyobb meglepetésére kollégájuk teljesítette is a távot, méghozzá kedvesével, Judith-tal együtt. A másfél kilométeres hosszt egy óra alatt teljesítették.

„Mindenki tudja rólam, hogy nem vagyok egy nagy sportember és ezentúl sem fogom lefutni a félmaratont, de úgy gondolom, időnként szüksége van az embernek arra, hogy célokat tűzzön ki és megvalósítsa azokat. Ez az úszás is önmagunk legyőzéséről szólt” – árulta el Feri. „Egyébként nagyon jól éreztük magunkat a vízben, romantikusan, kettecskén úsztunk, közben néztük a tájat. Majd a parton az én izotóniás italommal, azaz rozéfröccsel, illetve lángossal zártuk a programot. Izomlázam nincs, ugyanis nekem nincsenek izmaim” – tette hozzá nevetve, jól ismert humorával a műsorvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik