Szórakozás

Dobta Majkát a TV2

Majka sebesen felfelé ívelő TV2-s karrierjében komoly törést okozhat, hogy a pletykák szerint mégsem őt választották az ősszel induló új valóságshow műsorvezetőjének.

A valóságshow-k koronázatlan királya helyett kapja meg Peller Mariann az áhított műsorvezetői posztot a TV2 újonnan induló, ÖsszeEsküvők című műsorában – írja a Bors.

Hogy mi történhetett Majka és a csatorna vezetése között, csak találgatni lehet. Mert az RTL-ből átszerződött tévés-zenész igen jól teljesített a csatornán, az Édesnégyes, majd az Ezek megőrültek című nagy sikerű műsor után már ott feszített A Nagy Duett színpadán Liptai Claudia mellett. Senkit nem lepett meg hát, hogy a TV2 új realityje kapcsán újra az ő nevét emlegetik. Hiszen – gondoltuk – Majka a lehető legjobb választás: ő a hazai valóságshow- k koronázatlan királya, kívül-belül ismeri az efféle műsorokat, az élő adás kimondottan az ő műfaja, talán éppen ebben a legjobb.

Hogy mi történhetett a színfalak mögött, nem tudni. Folyosói pletykák szerint Majka vitába keveredett a TV2 vezetésével, ezért ejtették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik