Szórakozás

VV Jerzy összeköltözött az expornóssal

A Villa hősszerelmes macsója úgy érzi, hogy Alexandra Diamond személyében végre megtalálta az igazit.

Kétség sem fér hozzá: elcsavarták VV Jerzy fejét. A Villa Szépfiúja az első találkozás után összeköltözött szerelmével. Elsőre mindez furcsának tűnhet, hiszen a fiatalok alig több mint két hete alkotnak egy párt, de azt mondják, erre is meg van a magyarázat: 5 éve ismerik egymást és azon a bizonyos délutánon, amikor Jerzy pusztán baráti szándékkal egy kozmetikai kezelésre kísérte Alexandrát, valahogy úgy érezték, hogy együtt kell maradniuk – számolt be az RTL Klub Fókusz című műsora.

Hogy ne legyen minden olyan idilli, a történetben van egy duplacsavar. A fiatalok ugyanis egész egyszerűen párt cseréltek: Jerzy Gigijét ugyanis éppen Alexandra volt párjával, a műsorvezető Müller Attilával hozták össze, miután a Villa álompárja a lány kiesését követően szakított.

Most minden tökéletesnek tűnik: forró csókok, ölelések, romantikus séta a Duna-parton. De ők is tudják, hogy lesznek nehezebb pillanatok. Az ismertségnek ugyanis ára van, főleg, ha egyiküknek sem teljesen makulátlan a múltja: mindketten szerepeltek már erotikus filmekben, de ez szerelmükben nem jelent akadályt.

A távoli jövőt illetően nem dobálóznak nagy szavakkal, és az esküvőjük időpontját sem tervezgetik, de állítják, megtalálták egymás oldalán a boldogságot.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik