Szórakozás

Alekosz az ügyvédjével üzent exmenyasszonyának


Csimpi és Tubi-tubi kiásta a csatabárdot. A szexkiborg nem tudja lenyelni, hogy Veronika egy újságcikkben az ő férfiasságát és teljesítőképességét cikizte.

Alekosz és exmenyasszonya körül mindig is izzott a levegő. Szenvedélyből és vitából már két hónappal ezelőtti görögországi vakációjukon sem volt hiány, de akkor még minden békésnek tűnt közöttük. Megbeszélték, hogy bár nem folytatják a kapcsolatukat, de szexbarátoknak megmaradnak egymásnak. Ezek után derült égből villámcsapásként sújtott le Veronika vallomása. A lány kertelés nélkül beszélt egy interjúban arról, hogy Alekosz nem elég férfias, figyelmetlen és önző szerető.

Veronika is rossz hírbe keveredett később, bár nem Alekosz által. Egy napilap szerint a plasztikbomba pár tízezer forintért árulja testét és szolgáltatásait Németországban. A lány természetesen mindent tagad. Szerinte egy régi haragosa akarja őt így lejáratni, így ő is ügyvédet fogadott, hogy a végére járjon az ügynek.

Alekosz alig egy hetet adott Veronikának, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot tőle. Nagyon fáj neki, ahogy a lány viselkedik vele. Úgy érzi, hogy kígyót melengetett a mellkasán – mondta a Fókusz adásában. A VV4 győztese arra is kész, hogy perre vigyet az ügye.

“Veronikának öt napja van arra a levél kézbevételétől, amit az ügyvédemtől kapott, hogy abban az újságban, ahol ezeket a méltatlan dolgokat elmondta, helyrehozza ezt a hibát. Amennyiben megteszi, nincs feljelentés” – figyelmeztetett a valóságshow-hős.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik