Szórakozás

VV Béci lenyeletné a Rágógumit Zsófikával

A Villa egykori fenegyerekének nem tetszik volt lakótársa erotikával túlfűtött szerzeménye, szerinte a Naivának nem kellene a zenéléssel foglalkoznia.

„Megmondom őszintén, hogy én amikor meghallottam ezt a számot – úgy, hogy csak a zenét hallgatom –, annyira nem jött be” – mondta a Tabu Tv-nek Béci.

A táncos azonban hozzátette, hogy miután megnézte a klipet, megváltozott a véleménye: „Miután megláttam a videoklipet, esküszöm, hogy tetszett, mert nagyon sok olyan dolog van benne, ami tök jó, és ki lehet emelni, mint hogy a fiúknak be van kötve a szemük, és hátul csápoltak, vagy az, hogy Zsófika a banánt eszi rúzsos szájjal. Ez képileg tök jól mutatott” – nyilatkozta a zenész.

Béci bevallotta, hogy szerinte Zsófikának nem kéne zenéléssel foglalkoznia: „Én nem biztos, hogy erőltetném. Zsófikának nem tudom, hogy van-e hangja. Ő ezt nem erőltette a villában sem, én nem hallottam, de lehet, hogy ki lehet hozni belőle tök jót” – árulta el Béci a tabutv.hu nézőinek.

VV Zsófi Rágógumija egyébként a YouTube videomegosztó portálnak sem jött be annyira, „meztelenséget vagy szexualitást” bemutató tartalom miatt letiltották a felvételt. Aki még nem látta a remekművet, megkönnyebülhet, mert egyelőre nem sikerült teljesen kiirtani a portálról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik