Szórakozás

VV Jerzy komolyan gondolja az expornóssal

Alexandra Diamond azt mondja, számára a Villa Szépfiúja a nyugalom szigete.

Bár öt éve ismerik egymást, csupán két hete fordult komolyabbra a melegpronós képeiről elhíresült volt villalakó és a felnőtt filmek koronázatlan királynőjének kapcsolata. Mielőtt – joggal – azt gondolnánk, hogy az erotikus múltnak köszönhető a közeli ismeretség, tévedünk, korábban egy helyen, az első kerületben laktak, ott ismerkedtek meg egymással.

VV Jerzy a pár hetes románc ellenére már most határozottan állítja, komolyak a szándékai a volt pornóssal – aki korábban Müller Attila műsorvezetővel élt együtt évekig – , és bár teljesen különböző személyiségek, remekül megértik és jól kiegészítik egymást – árulta el a Szépfiú a Velvetnek.

„Én pörgős vagyok, ő nyugodtabb, így én kicsit lehiggadok mellette, ő meg felpörög. A környezetünk is örül a kapcsolatunknak” – nyilatkozta az internetes portálnak Diamond, aki egyáltalán nem féltékeny chipendale fiú kedvesére, igaz ugyan, hogy egyelőre még nem költöztek össze, de a fegkeféiket már átvitték egymáshoz.

„Ő nekem a nyugalom szigete mostanában” – áradozott Diamond kisasszony, aki szerint VV Jerzy minden területen jó pasi, és még jól is főz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik