Szórakozás

Börtönviselt báty, szexi kishúg- celebtestvérek a VV-ben

Dukai Regina, Pantinchin Edina és VV Gombi testvére is kopogtat a VV5 Villájának kapuján.

A 18 ezer ValóVilág-jelentkezőből ők hárman már biztosan megmérettethetik magukat a beszavazó show-kon. Valamelyikük a hírnévre hajt, másnak már az is elég lenne, ha elfogadnák a múltját.

Pantinchin Bea alakja miatt már kiérdemelné playmate nővére, Pantinchin Edina sikereit. És ez is a fő célja, hogy híres testvére nyomdokaiba lépjen, és végre ne úgy emlegessék, mint a nyuszis lány húgát. A 10 évvel idősebb Edinát már nem vonzza a nyilvánosság, így a lányok közti féltékenység nem is jöhet szóba.

A VV történetének második számú Gombárja igazából az elsőszülött Gombár, Ernő. Ő, mint a Fókusznak elmondta, teljesen más személyiség, mint a testvére.

„Ha én beköltözöm, akkor biztos, hogy a káosz is beköltözik velem együtt” – ígéri Ernő, aki már az előző széria alatt több száz paródiában szerepelt sírós villalakó öccse oldalán. Ha bekerül, a hírnév miatt nem lesz köztük konfliktus – mondja, főképp, hogy Gombi tanácsára jelentkezett a valóságshow-ba.

Dukai Regina modell viszont már nem volt annyira boldog attól, hogy bátyja is részt akar venni a játékban, Gergő ugyanis négy évet ült rács mögött kábítószer-kereskedelem miatt. Most Siófokon, egy szórakozóhelyen dolgozik. A VV-vel egyetlen célja van, hogy lerombolja az előítéleteket.

„Én egy halálosan jó embernek tartom magam. Ha most sokan felhördültek, akkor csókoltatom őket. Attól, hogy valakinek van egy múltja, és valaki valamit elkövetett, attól még lehet jó ember” – állítja a VV-jelölt Gergő.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik