Szórakozás

Szeptember 12-én startol a VV5 – Aréna

Az alcím a minden eddiginél keményebb küzdelemre utal. A Villa szürke és komor lesz, és egy pluszépületet is felhúznak mellé.

A korábbra tervezett augusztusi rajthoz képest pár héttel csúszik a népszerű valóságshow ötödik szériája, ugyanis komoly átépítést hajtanak végre a műsor szerkesztői a luxusbörtön területén. Egy hatalmas arénát építenek a Villa mellé, aminek majd különleges szerepe lesz a következő hónapok során. Emellett a villa belső tere is megváltozik, a korábbi színes bútorok és fal helyett, a sötét, szürkés színek dominálnak majd, ezzel ráerősítve arra, hogy valóban egy luxusbörtönben folyik majd a küzdelem – árulta el a Borsnak Dobsi Adrienn, a műsor sajtósa.

A készítők idén a legek valóságshow-ját, a leghosszabb ValóVilágot ígérik; több kategóriába sorolták a jelölteket, mint tavaly, így a korábbiakhoz képest a legtöbb lakó költözik majd be ősztől. Emellett számos szabályt megváltoztattak, hogy még jobban kiélezzék a konfliktusokat és a taktikázást.

A jelentkezés még nem zárult le, az RTL Klub továbbra is várja az újabb vállalkozó kedvű villalakójelölteket, ugyanis négy kategóriában még nem teljes a mezőny. A szerkesztők még keresnek alfahímeket, dörzsölt taktikusokat, temperamentumos vadmacskákat, valamint gátlástalan cselszövőket – írja a napilap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik