Szórakozás

Összeégették a lábát a szépségszalonban

Egyes szépségszalonokban dolgozó orvosok életveszélyesek, legalábbis ezt állítja az a nő, akinek a lábát összeégették a lézeres szőrtelenítés során.

Utólag derült ki, hogy az orvosnak, aki a beavatkozást végezte, korábban már felfüggesztette a román orvosi kamara a praxisát.

A nő egy, az interneten kapott utalvány alapján vette igénybe a szolgáltatást – írja a manna.ro.

“A szalonban az orvos rögtön nekikezdett, utólag olvastam, hogy próbát kellett volna csinálnia. Azt mondta, intenzívebb fokra teszi, hogy legyen látható az eredmény. Meg sem kérdezte, hogy esetleg van-e valami betegségem. A doktornő manikűrt, pedikűrt is vállal. Szintén utólag hallottam, hogyan csonkított meg egy klienst. A beavatkozás után kivörösödött a szőrtelenítés helye, felhívtam, amire ő azt mondta, két nap múlva elmúlik. Nem múlt el, ezért elmentem egy bőrgyógyászhoz, aki felvilágosított, a bőr felépülése akár hat hónapba is beletelhet, de az is lehetséges, hogy örökre sebhelyes marad” – számolt be az esetről az áldozat.

Az ajánlatban végleges lézeres szőrtelenítés szerepelt, kockázat nélkül, orvosi felügyelet alatt. Romániában nem ez az első ilyen eset, pár nappal ezelőtt leégett egy fiatal nő fél arca egy bukaresti szépségszalonban. Mihaela pattanások elleni kezelésre ment a kozmetikushoz, és a törvényszéki szakorvosi intézetben kötött ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik