Szórakozás

Leégették a fél arcát a szépségszalonban

Leégett egy fiatal nő fél arca egy bukaresti szépségszalonban. Mihaela pattanások elleni kezelésre ment a kozmetikushoz, és a törvényszéki szakorvosi intézetben kötött ki.

A kozmetikusnő elkezdte a kezelést, majd egy adott pillanatban Mihaela úgy érezte, enyhén ég az arca. A kozmetikusnő nagyon nyugodt hangon közölte vele, hogy nincs semmi baj, kicsit kipirult az arcbőre, mesélte a lány, aki már csak otthon vette észre a bal arcát elborító sebhelyet, amelynek olyan alakja volt, mint a készüléknek, amellyel kezelték – írja a manna.ro.

Mihaela másnap visszament a szépségszalonba, hogy beszéljen a kozmetikussal és a cégtulajdonossal. Amikor elmondta a főnökasszonynak, hogy járt, az azt kérdezte, hogy a kozmetikus tesztelte-e a bőrét a kezelés előtt. A lány ilyesmiről még csak nem is hallott azelőtt.

A főnökasszony és a kozmetikusnő is elismerte a felelősségét, de bocsánatkérésük nem hatotta meg a lányt, aki elment a törvényszéki szakorvosi intézetbe látleletért. Be fogja perelni a szalont és a kozmetikust, hogy “térjenek észhez” – figyelmeztette őket a megperzselt ügyfél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik