Szórakozás

Keresztlánya énekelt Amy Winehouse emlékére

Amy Winehouse 15 éves keresztlánya a közelmúltban elhunyt énekesnő emlékére énekelt néhány dalt egy angliai zenei fesztiválon.

Dionne Bromfield, a fiatal énekesnő, akinek Amy Winehouse kiadójával, a Lioness Records lemezcéggel van szerződése, néhai keresztanyját “mentoraként”, “főnökeként” és “csodálatos énekesnőként” írta le – számoltak be arról a brit média.

A herefordshire-i Big Chill fesztiválon Bromfield szombat esti 30 perces műsora során Amy Winehouse Love is a Losing Game című számát adta elő, továbbá két megjelent albumáról is énekelt dalokat.

Amy Winehouse július 23-án, 27 éves korában hunyt el Londonban. Még nincs meg a toxikológiai vizsgálat eredménye, amely fényt deríthet arra, mi okozta pontosan az alkohol- és drogproblémákkal küzdő énekesnő halálát.

Winehouse családja szeretné a hasonló gondokkal küzdő fiatalokat felkarolni, az énekes apja, Mitch Winehouse politikusokat is megkeresett, hogy segítsenek a bajban lévő fiataloknak. A lánya emlékére létrehozott alapítvánnyal szintén a drogbetegeket kívánja támogatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik