Kultúra

Lemondta a Sziget-fellépést az egyik legnagyobb név

Amy Winehouse minden idei koncertjét törölték, a bluesénekesnő így a Sziget Fesztiválra sem jön el.

“A mai napon Amy Winehouse menedzsmentje úgy döntött, hogy lemondja az idei összes lekötött koncertjét, így a szigetes fellépését is”, jelentette be Gerendai Károly, a Sziget főszervezője.

A sajtóban nagy hírt kapott belgrádi koncert után (az énekesnő késéssel érkezett a színpadra, több számot félbehagyott, és a nézők szerint csak motyogott) a Sziget képviselői rögtön tájékoztatást kértek Amy Winehouse ügynökségétől, és tegnap még azt a választ kapták, hogy egyelőre minden megy az eredeti megállapodás szerint.

Június 21-én délben azonban az alábbi levél érkezett a nemrég ismét elvonókúrára vonuló Amy Winehouse ügynökségétől a Sziget Szervezőirodájához: „Amy Winehouse összes tervezett koncertjét lemondja. Körülötte mindenki reméli, hogy mindent meg tudnak tenni annak érdekében, hogy legjobb formájában térhessen vissza, annyi időt biztosítva neki ehhez, amennyire csak szüksége van.”

Gerendai Károly elmondta, hogy a szervezőknek komoly fejtörést jelent, hogy ilyen közel a fesztivál kezdetéhez hogyan tudják pótolni a veszteséget. Az énekesnő ügynöksége ígéretet tett, hogy saját “istállójából” igyekszik ajánlani megfelelő előadót, annak esélye azonban, hogy öt héttel a fesztivál előtt valóban megfelelő előadóval pótolják Winehouse-t, a szervezők szerint is egyre kisebb.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik