Szórakozás

Elhatalmasodott VV Éván az újságíró-fóbia

Keserű celeblét: a ValóVilág törtetője szerint a bulvárlapok csak arra utaznak, hogy a balhéit megírják vagy egyszerűen hazudnak.

Kiakadt VV Éva a róla, szerinte csak hazugságokat és botrányos történeteket cikkező újságírókra; sérelmeit az RTL Klub Reggelijében tárta a tévénézők elé. A Villa törtetője – akinek élete nagy álma, hogy riporter vagy műsorvezető legyen – elárulta, hogy az elmúlt héten nem nyilatkozott senkinek, mert felháborítónak tartja, amik róla megjelentek.

Éva úgy látja, az utóbbi időben akárhol megjelent, az újságírók csak arra utaztak, hogy balhés sztorikat hozzanak le róla. Példaként említette azt a siófoki bulit, amelyen enyhén illuminált állapotban először „idiótának”, majd „látens buzinak” nevezte villabeli jó barátját, Alekoszt.


A lány szánja-bánja az ügyet, de láthatóan nem értette, miért kapta fel a sajtó a sztorit, hiszen szerinte mindenkivel előfordul, hogy néha-néha felönt a garatra; ez történt vele is. A két műsorvezető, Hajdu Steve és Ördög Nóri egyébként nem osztotta az utóbbi véleményt.

A ValóVilág játékosa Alekosz menyasszonyjelöltjének, Veronikának a születésnapjáról is mesélt, ahol állítása szerint egy nő elkezdte fojtogatni, amiért meghúzta a szoknyáját. Éva itt már arra kereste a választ, miért nem írtak a bulvárlapok az esetről, és fontosnak tartotta megjegyezni, hogy aznap este nem ivott egy kortyot sem.

Hogy teljes legyen a kép, a VV-játékos leszögezte: szülei nem nyilatkoznak újságíróknak, ezért az a hír sem igaz, hogy édesapja azt állította, lánya külföldre akar menekülni. És szerinte az is hazugság, hogy VV Gigi – akivel egyébként már kibékült – kijelentette: nem lehet gyereke, mert alkoholista. Gigi csak annyit mondott, hogy a mostani felhajtás mellett, ami körülöttük van, nem fér bele a gyerekvállalás – magyarázta.

A beszélgetés végén Éva elmondta: nem fogja hagyni, hogy kikészítsék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik