Szórakozás

VV Éva szerint Alekosz meleg

A ValóVilág törtetője amellett, hogy szexuális irányultságát megkérdőjelezte, porig alázta villabeli barátját egy interjúban.

Alekosznak se szava, se agya, se micsodája; egy “Senkiházi Jancsi” – jelentette ki VV Éva egy interjúban, amelyet Dopeman készített vele egy siófoki klub megnyitóján a napokban. A ValóVilág törtetője a riportban arról is részletesen beszélt, milyen érdeke fűződött ahhoz, hogy a Villában jóban legyen a görög játékossal.

“Hagyjuk már a párkapcsolatot azzal az idiótával, Tudtam, hogy ő fogja megnyerni” – mondta Éva a rappernek. Hozzátette, azért közeledett hozzá, mert az RTL Klub és Olivér is favorizálta őt, mindemellett nagyon szerette bent.

Alekosz taktikájáról szólva kifejtette, hogy a görög igazi sakkjátékos, mivel a két leggyengébb ellenféllel ment párbajozni. Öt külföldi valóságshowt nézett végig, hogy felkészüljön a játékra – árulta el Éva.

A VV törtetője egykori barátja szexuális irányultságát is megkérdőjelezte: szerinte ugyanis Alekosz meleg, “egy látens buzi” – fogalmazott. Utána gyorsan hozzátette: nagyon sok meleg barátja van és szereti őket.

A riportból az is kiderül, hogy a Villa törtetője utálja, hogy ráaggatták a VV jelzőt, hiszen őt Baukó Évának hívják. Legjobb barátjának pedig VV Olivért nevezte meg, akivel elmondása szerint napi telefonkapcsolatban állnak, és együtt járnak bulizni.

A videót itt megnézheti! (18+)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik