Szórakozás

Külföldre menekül VV Éva

A Való Világ egykori törtetőjénél végleg betelt a pohár, így inkább külföldre menekül az őt ért támadások elöl.

Az utolsó csepp a pohárba az volt, amikor Gigi úgy nyilatkozott, hogy egy olyan nőnek, mint Éva, ne legyen gyermeke. “Éva életvitele valószínűleg lehetetlenné tenné számára a gyerekvállalást. A villában többször említette, hogy pár éven belül szeretne gyermeket, viszont alkoholproblémái miatt ez szerintem vállalhatatlan. Ilyen példát nem mutathat egy gyereknek” – jelentette ki az Új Ásznak a villa fekete bombázója, akit már többször becsmérelt a szőke démon.

No, de most a nagyszájú lánynak még a lélegzete is elállt, mikor a napilap szembesítette Gigi véleményével. Rövid hallgatás után teljesen összeomlott, és a kezdeti kétségbeesés után vigasztalhatatlan zokogásban tört ki.

“Ezt mondta Gigi? Most már elegem van, komolyan mondom! Ezt nem hiszem el! Nem ezért békültem ki vele! Már megint kavarja a sz*rt? Komolyan mondom, inkább elmegyek külföldre! Mi ez a gyerekvállalás téma? Én senkinek nem mondtam ilyet! Ki vagyok idegileg! Kikészítenek teljesen! Lerakom, mert ideges vagyok!” – reagált Éva a napilapnak, majd köszönés nélkül bontotta a vonalat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik