Szórakozás

VV5: támadnak a szűz fiúk

Mivel az idén sok ártatlan fiú jelentkezett a következő szériára, kirajzolódni látszik egy új kategória.

Alekosz hasonmásoknak, Béci klónoknak és Jerzy utánzóknak nem volt esélyük. A ValóVilág ötödik szériájába 38 ezren jelentkeztek, de a finisben már csak százan mutathatják meg, miért pont ők lennének a legjobbak.

A jelentkezők indokait a maratoni beszélgetések után lassan kívülről fújják a szerkesztők. A – „meg akarom találni magam, ki akarom próbálni, a médiában szeretnék dolgozni és a jó buli lesz” – már szinte kötelező tartozék a kortesbeszédekben. A műsor készítői másra is kíváncsiak, így azt kérték a leendő játékosoktól: hozzanak fürdőruhát a válogatásra, ugyanis a leendő villalakók belbecse és a külcsíne egyformán fontos, hiszen a ValóVilág 5 tele lesz ármánnyal és szerelemmel.

A Bors című napilap információi szerint az új szériában kirajzolódni látszik egy új kategória is: a szűz fiúk csoportja – annyi, a tűzkeresztségen még át nem esett srác jelentkezett ugyanis a bevállalós lányok és vagány fiúk közé. A lap munkatársa kedden a válogatáson két olyan fiúval is találkozott, aki nem titkolja, hogy a műsor segítségével szeretne férfivá válni.

A huszonegy éves, jelenleg pénzügyi tanácsadónak készülő Ferencnek eddig egyetlen barátnője volt, aki annyira konzervatív családból származott, hogy valójában semmi nem történt közöttük. Ennek már több mint három éve, azóta viszont nem talált párt magának.

Nincs ezzel másképp az angol szakos, egyetemista srác, Tamás sem, aki szintén azért szeretne bekerülni a luxusbörtönbe, hogy végre észrevegyék a lányok és átessen az első „éles bevetésen”.

Nemsokára a nézők döntik el a beszavazó-show-kon, hogy kinek adnak esélyt megmutatni magát a ValóVilág Villában. A szerkesztők szerint nehéz lesz a választás, mert aki képernyőre kerül, már mindenki igazi, különleges egyéniség.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik