Light

Így küzdött meg Michael Jackson Mr. Beannel

A szórakoztatóipar nagyágyúi egymás közt.

Ki lehet a nagyobb? Michael Jackson, aki több százmilliós lemezeladásával számtalan rekordot állított fel (csak a Thriller albuma 110 millió felett jár ezzel messze ebből adtak el a legtöbbet) vagy Mr. Bean, akinek sorozata, mozifilmjei a világ szinte minden országában futottak?

Nos a két sztár áll szembe mai adagunkban, ahol mindenki a legjobb formáját hozza. Jackson tűnik fel előbb a színen, de ez csak természetes, a mozgáskultúra ritmusos világában mégiscsak ő a király. Aztán pár másodperccel később berobog az angol humor gumiarcú szakembere, de nem a megszokott szappantartó méretű Minijével, hanem ismeretlen okoknál fogva egy robogón (mely azért később fontos szerepet kap).

Az összecsapást az a Patrick Boivin hozta össze, aki már többször volt rovatunkban műsoron (egész pontosan ezzel most előzi be a franciák főőrültjét Rémi Gaillardot). A kanadai készített már szuperhősökkel akciópárbajt, birodalmi lépegetővel kisfilmet (egy teljes napját bemutatva a csöppségnek), de ő volt az, aki lecserélte az Iron Man hősét szokott páncélköntösében egy kissrácra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik