Szórakozás

Alekosz tiszta vizet önt a pohárba

A szexkiborg cáfolta, hogy elfordult volna a barátaitól, szerinte akik ezt terjesztik, így akarnak a lapok címoldalán maradni.

Egykori legjobb barátai szerint Alekosz annyira elszállt magától, hogy már nem is törődik velük. A volt Villatársak azt mondják, mélységesen csalódtak a VV4 győztesében, akire szinte rá sem lehet ismerni, mióta megnyerte a valóságshow-t.

A Villa Okostojása a sajtóban megindult nyilatkozatháborúra tett pontot a pénteki Reggeliben.

„Én nagyon sajnálom, hogy vannak olyan emberek, akik egészen egyszerűen úgy próbálnak meg a köztudatban maradni, hogy kitalálták, álljunk neki Alekoszt pocskondiázni. Természetesen én nem fordulok el senkitől és szóba állok bárkivel” – cáfolta a szexkiborg exmenyasszonya, Veronika korábbi állítását, miszerint napok óta nem veszi fel a telefont és nem reagál egy üzenetre sem.

„Nagy dologra készülök, az az igazság. Igazából többek között ez is az elfoglaltságom egyik oka” – mondta sejtelmesen a valóságshow-hős, de többet egyelőre nem akart elárulni a tervéről.

Alekosz azt mondja, megelégelte már a sárdobálást és azt, hogy VV Éva a sajtón keresztül üzenget neki, jobban szeretné, ha inkább személyesen beszélnék meg a problémáikat. VV Olivérrel viszont – a megjelent hírekkel ellentétben – továbbra is felhőtlen a kapcsoaltuk.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik