Szórakozás

Jennifer Lopez az exe miatt válik?

Jól informált, neve elhallgatását kérő bennfentesek szerint könnyen előfordulhat, hogy az énekesnő és Ben Affleck újra egymásra talál.

A legújabb hírek szerint Jennifer Lopez válásához egykori szerelmének, a sármos színésznek, Ben Afflecknek is köze lehetett, ugyanis az énekesnő édesanyja arra kérte korábban a filmsztárt, hogy adjon tanácsot a lányának házassági válságával kapcsolatban. A levélváltás aztán olyan jól sikerült, hogy három napra rá Jennifer bejelentette: válik.

“Guadalupe egy e-mailt küldött Bennek, melyben arra kérte, adjon tanácsot Jennifernek. Mindig is bízott benne, kedvelte őt. Ben azt válaszolta: a legjobbakat kívánja Jennifernek, és természetesen számíthat a segítségére” – mondta egy ismerős az US Weeklynek.

Közben a Daily Mailnek nyilatkozó másik bennfentes szerint az sem elképzelhetetlen, hogy Hollywood egykori álompárja újra egymásra talál.

„Ben volt Jennifer élete szerelme. Jennifer imádta őt, soha nem dolgozta fel a szakítást. Úgy tudni, az ő kapcsolata sem boldog feleségével, Jennifer Garnerrel, még az is lehet, hogy újra egymásra találnak Lopezzel” – mondta az ismerős.

Jennifer Lopez és Ben Affleck két évig voltak együtt, már az esküvőt tervezték, mikor 2004-ben váratlanul bejelentették: külön utakon folytatják. Állítólag Lopez annak idején azért bontotta fel az eljegyzést, mert vőlegényét lefotózták egy kanadai sztriptízbárban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik