Szórakozás

Jennifer Lopez hónapok óta tervezte a válást

Az énekesnő házassága már régóta zátonyra futott. J.Lo azonban szerette volna biztonságban tudni a vagyonát, mielőtt végleg kiadja férje útját.

Mint arról korában beszámoltunk, hét év házasság után Jennifer Lopez, az év legszebb embere és Marc Anthony hivatalosan bejelentette, hogy külön utakon folytatják. Sajtközleményük szerint nem haraggal válnak el: „Eldöntöttük, hogy véget vetünk házasságunknak. Ez nagyon nehéz döntés volt. Minden kérdésben meg tudtunk egyezni. Nehéz időszak ez mindannyiunk számára, és hálásak vagyunk, amiért tiszteletben tartják, hogy a kérdést magánügyünkként kezeljük” – nyilatkozta korábban a sztárpár.

Egy közeli ismerős szerint Lopez már nem bírt tovább várni a nagy bejelentéssel, ugyanis teljesen belefáradt férje rossz természetébe és „ellenőrző” viselkedésébe: „Hónapok óta tervezte, hogy szakít Marckal, de előtte még meg akart bizonyosodni arról, hogy a pénze biztonságban van” – nyilatkozta a bennfentes az X17Online-nak.

Az énekesnő stylistja elárulta, egyáltalán nem érte váratlanul a válás híre, Marc mindig is rövid pórázon tartotta a világsztárt. Lopez keményen harcolt, hogy megmentse a házasságát, nem szeretett volna harmadik férjétől is elválni, és a gyerekek miatt is jobbnak látta, ha kitart Marc mellett, de nem bírta tovább – mondta Phillip Bloch.

Az énekesnőnek két gyermeke született férjétől, a hároméves ikrek, Max és Emme.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik