Szórakozás

Jennifer Lopez túl szexi volt a férjének

Marc Anthony nem tudta elviselni, hogy gyermekei anyját megbámulják az utcán, kevésbé kihívó ruhákba öltöztette volna a világ legszebb nőjét.

A sztárpár szakítása után nem sokkal már szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy az énekesnő férje rossz természete, és „ellenőrző” viselkedése miatt döntött úgy, hogy véget vet a házasságának, ugyanis már nem bírta elviselni, hogy Marc túlságosan rövid pórázon tartja őt. Most egy bennfentes szintén azt állítja a US Weekly-nek, hogy elsősorban a 42 éves énekes féltékenykedése és kontrollmániája vezetett ahhoz, hogy Hollywood egykori álompárja külön utakon folytatja.

Marc szerint Jennifer sokszor túl szexisen, egy 40 éves, kétgyermekes anyukához méltatlanul öltözködött, azt szerette volna, ha olyan ruhákat vesz fel, amelyekben a szűzies, rendes feleség képét testesíti meg. Egyszerűen gyűlölte, hogy egy szexszimbólummal kell együtt élnie – árulta el a jól értesült, névtelen informátor.

Marc határozott fellépése és dominanciája eleinte kifejezetten tetszett az énekesnőnek, hosszú távon, a rózsaszín köd feloszlásával azonban már nem tudta elviselni az alárendelt szerepet…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik