Szórakozás

Dubaj-botrány: üzent a főszereplő

Az előzetes letartóztatásban lévő K. Zoltán elismeri, küldött Dubajba lányokat hoszteszmunkákra és címlapfotózásokra, de prostitúcióról szó sem volt.

A férfi ügyvédjén keresztül üzent szerdán az Aktív szerkesztőségének. A korábban pornófilmproducerként is tevékenykedő K. Zoltán ügyfeleitől a közvetítésért „sikerdíjat” kapott, emellett építőipari céget is vezetett,, illetve ingatlanok adásvételével foglalkozott. A hostessközvetítésért nem, de egyéb tevékenységei után fizetett adót – mondta Horváth B. Gábor ügyvéd.

Az állítólagos szexmentes munkára kiküldött lányok naponta akár 100-120 ezer forintnak megfelelő dollárt vagy eurót kaptak megrendelőiktől, amiből 20 százalék közvetítési díjat kellett letenniük K. Zoltánnak, így az abból befolyó havi – akár több százezres – mellékest, tiszta nyereségként könyvelhette el a férfi.

A szintén előzetesben lévő Sz. Vivien ügyvédje is azt állítja, szexmentes munkákról volt szó, a kiküldött hoszteszek például pezsgőt kóstoltattak megrendelőikkel. A nő egyébként 10 éve él az Emirátusokban, egy gazdagok körében előszeretettel látogatott lovaspólóklub marketingmenedzsereként dolgozik immár 5 éve. Ő rendelte meg a lányokat ügyfeleinek.

Kiderült, K. Zoltán korábban pornófilm-producerként is dolgozott. A férfit 2003-ban egy azóta is ismeretlen támadó fejbe lőtte. A férfi munkájáról meglehetősen ellentmondásos véleményeket lehetett hallani, ezt egy neve elhallgatást kérő modell mesélte nyolc évvel ezelőtt, aki szerint egyáltalán nem biztos, hogy a támadás a pornóüzlet miatt volt. A támadás után visszamaradt egészségkárosodása miatt a férfi ügyvédje jobbnak látná, ha a bíróság védencét házi őrizetbe helyezné.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik