Szórakozás

Olasz meló: luxusprosti volt Majka exe

Az FHM férfimagazin volt címlaplánya prostituáltként dolgozott Olaszországban, ahol alkalmanként milliókat szedett össze.

Újabb csontvázak kerülnek elő a nemrég kirobbant prostituáltbotrány szekrényéből. Mint arról korábban beszámoltunk, jelenleg a másodfokú ítéletre vár a Dubaj-ügy „előfutára”, az évekkel ezelőtt a Legszebb anyukának megválasztott Noémi, akit első fokon társtettesként elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette miatt egy év négy hónap letöltendő szabadságvesztésre ítéltek. Ennek az ügynek a kapcsán hallgatta ki tanúként a rendőrség Majka volt kedvesét, az FHM magazin egykori címlaplányát, Tündét is – írja a Bors című napilap.

A lap úgy tudja, a lány elismerte az üzletszerű kéjelgést és részletes tényfeltáró vallomást tett. Egy pornófilmforgatáson találkozott egy férfival, aki prostituáltmunkát ajánlott neki Olaszországban, és mivel elégedetlen volt akkori fizetésével, elfogadta az „olasz melót”. Alkalmanként tíz napot töltött kint, 4-14 vendégnek szerzett örömöt naponta és ezért körülbelül egy- és kétmillió forint közötti összeget keresett.

A lap telefonon megkereste Majkát, de a TV2 műsorvezetője nem kívánta kommentálni az értesülést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik