Közélet

Dubai-botrány: a főszereplő is tagad

Hoszteszeket közvetített, nem pedig prostituáltakat – ezt állítja K. Zoltán.

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, a Nemzeti Nyomozó Iroda június 23-án vette őrizetbe a férfit, valamint P. Szilviát és Sz. Vivient. A gyanú szerint a hármas 2009 óta közvetített lányokat afrikai, ázsiai és távol-keleti országokba szexmunkára.

Horváth B.Gábor, K. Zoltán ügyvédje a Mokka hétfő reggeli adásában elmondta, védence szexmentes munkára, csak hoszteszeket küldött ki az adott országokba, ezt a gyanúsítotti és a tanúvallomásokkal is bizonyítják majd a bíróságon.

„A hoszteszmunka azt jelenti, hogy italkínálásra, vacsorakíséretre, bulizásra és egyéb reprezentációs munkára közvetítenek ki lányokat, ez abszolút nem áll egyenes arányban azzal, hogy valaki prostituált lesz vagy ezután prostitúciós munkát végez. Az én ügyfelem ragaszkodott ahhoz, hogy kizárólag csak olyan lányok mehetnek ki külföldre dolgozni és csak olyan lányokat közvetít ki, akik szexmentes munkát végeznek” – állítja a jogi képviselő, aki azt is elárulta, elsősorban fiatal, 20-25 éves hölgyek, modellek vállalkoztak a dubajozásra, de csak úgy, mint korábban Sz. Vivien ügyvédje, Gerencsér András, ő sem tud hazai hírességről vagy címlaplányról.

K. Zoltán egyébként nem először szerepel a rendőrségi aktákban. Az állítólag korábban pornóproducerként is tevékenykedő férfit 2003-ban fejbe lőtték, de csodával határos módon túlélte a támadást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik