Szórakozás

VV Olivér: nem kerestem Alekoszon

A Villa egykori Vagánya cáfolja, hogy bármiféle juttatást kapott volna az Okostojásért folytatott kampánya után.

Olivér a Borsnak adott interjújában elmondta, nagyon sokan azzal vádolják, hogy rengeteg pénzt keresett a ValóVilágnak és elsősorban Alekosznak köszönhetően a kiesése után. A 32 éves egykori dublőr akkor szinte az egész országot bejárta, hogy népszerűsítse jó barátját és SMS-szavazásra buzdítsa a valóságshow nézőit, majd miután célt ért a terve és Alekosz megnyerte a negyedik szériát, a feleségkereső műsor, a Szerelem a legfelsőbb szinteken című reality egyik „mellékszereplője” lett.

Olivér a lapnak elárulta, a kampányért nem kapott külön javadalmazást, megállapodni sem állapodtak meg a szexkiborggal a játék alatt, hiszen jól tudták, kizárással jár, ha valakik összejátszanak, hogy később osztozzanak a fődíjon.

A Vagány szerint – ellentétben egykori lakótársai véleményével – Alekosz egyáltalán nem szállt el magától, egyszerűen a bőség zavarával küzd. Fél évig be volt zárva és folyamatosan csak a kiosztott kosarakat számolgatta, amiért egy kicsit be is rágott a nőkre. Néha nem tud mit kezdeni az érzelmeivel, nem tudja azokat kimutatni, mint ahogy azt sem, hogy a hölgyekkel éreztetni kell, nem csak szexuális segédeszközként tekintünk rájuk – mondja a Vagány, aki hiába próbál meg barátjának tanácsokat adni, az nem hallgat rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik