Szórakozás

160 milliót hozott Schobert Norbinak a fogyibiznisz

A fitneszgurunak hét évvel ezelőtt sikerült megcsinálnia a szerencséjét azzal, hogy könyv formájába öntötte diétás módszerét.

Schobert Norbi gondolt egyet, és kiegészítette hét évvel ezelőtt írt könyvét. Az az alkotás hozta meg számára a sikert és a nagy áttörést. A könyvből eddig hét kiadás látott napvilágot, a napokban pedig megjelent a nyolcadik is, amellyel sikerült átlépnie a bűvös kétszázezres kiadott példányszámot.

“Többek között arra vagyok nagyon büszke, hogy ez a könyv olyan számokat ért el Magyarországon, mint a Harry Potter. Abban bízom, hogy ez egy másfajta varázslat lesz, amivel egészségesebbé tudjuk az emberek életét tenni, és meg tudjuk őket óvni a legsúlyosabb tömegjárványtól, az elhízásos cukorbetegségtől” – nyilatkozta az Új Ásznak a fitneszguru, akinek a művét már angol, szlovák és cseh nyelven is olvashatják követői.

A napilap megkeresésére egy ismert könyvkiadó vezetője elmondta: mivel a kötet saját kiadásban készült el, több mint százmillió forintot hozhatott a konyhára.

“A saját kiadásban megjelent kötetek tiszta haszna 30-35 százalék is lehet. Ha csak az előbbi százalékkal számolunk, és figyelembe vesszük azt, hogy az első kötet háromezer forintba kerül és nyolcvanezer példányt adtak el belőle, akkor ez a könyv hozzávetőleg 162 millió hasznot hozott írójának” – nyilatkozta a kiadó igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik