Szórakozás

Zsírdíjat tűzött ki a fejére az expolitikus

Schmuck Andor különleges eljárással, elektrostimulációval küzd a makacs túlsúly ellen.

Schmuck június elején döntött úgy, hogy 90 nap alatt megszabadul 60 kilótól. Ahogy máskor, ezúttal is egy fogadás miatt kezdett fogyókúrába: három hónap alatt 60 kiló mínuszt vállalt. Ha nyer, akkor barátaitól 3 és félmillió forint készpénzt, illetve rengeteg más felajánlást kap, hogy azzal a nyugdíjasokat segíthesse. Ha veszít, akkor az Andrássy úton kell kukorékolva végigszaladnia.

Andor a cél érdekében mindent bevetett: búcsút intett a zsíros ételeknek és sportolni kezdett. A diétának és a kitartó edzéseknek köszönhetően öt hét alatt 26 kilótól szabadult meg, mégsem elégedett meg ennyivel: újabban már egy űrhajós módszerrel is formálja a testét.

Az ízületkímélő módszer közvetlenül az izmokra hat, gyorsítja az anyagcserét és így felturbózza a fogyás ütemét is.

„Ennek a dolognak az a lényege, hogy négy másodperc alatt 80-szor húzza össze az izmokat. Tehát ez az jelenti, hogy ha az ember jól csinálja, akkor 15 perc alatt egy másfél órás edzésen van túl” – magyarázta edzésmódszerének lényegét az expolitikus.

Az úgynevezett elektrostimulációt űrhajósoknál alkalmazták, hogy a súlytalanság állapotában nulla gravitációnál ne épüljenek le az izmok, illetve hogy megakadályozzák a csontveszteség kialakulását.

Schmuck olyannyira komolyan vette a fogyást, hogy zsírdíjat tűzött ki saját fejére: ha valaki fagylalttal, palacsintával vagy egy jókora szendviccsel a kezében lefotózza valahol, és a képet nyilvánosságra hozza, akkor 20 ezer forintot fizet neki.

Az expolitikusnak szeptember elsejéig még 36 kilót kell leadnia, hogy megnyerje a fogadást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik