Szórakozás

Prostibotrány: megvan az első bukott szépség

A Bors információi szerint első fokon börtönbüntetésre ítélték a Legszebb Anyuka címet viselő hölgyet.

Pár évvel ezelőtt, az akkor 28 éves nőt a legszebb anyukaként ismerhette meg az ország, lelkesen készült a Los Angeles-i döntőre, ahol végül az előkelő negyedik helyen végzett. A rendőrségnek már akkor a látókörébe került, az elsőfokú ítéletre sem kellett sokat várnia: tavaly társtettesként elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette miatt egy év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték – tudta meg a Bors című napilap.

Az újság birtokába került információk szerint az asszony előbb prostituáltként, később szervezőként vett részt egy csoport munkájában, amely több városba, például Milánóba, Firenzébe és Oslóba közvetített ki lányokat. A „szexturizmus” jól jövedelmezett: akár egy-két millió forintot is megkerestek havonta a testüket áruba bocsátó hölgyek, ennek azonban csak a felét tarthatták meg, a másik része a szervezőket illette.

A magyar szépségkirálynő büntetőügye még nem fejeződött be, jelenleg a másodfokú ítéletre vár. A napilap szerette volna megkérdezni a kirobbant dubajozós botrány előfutáraként is tekinthető édesanyát, de korábbi telefonszámán már nem volt elérhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik