Szórakozás

Nincs semmiféle Dubaj-ügy?

A múlt hónapban őrizetbe vett Sz. Vivien továbbra is tagad. Hajdú Péter szerint az egész prostibotrányt csak gerjesztették.

Sz. Vivien továbbra is tagadja, hogy szexmunkásokat közvetített volna az egzotikus országba. Ő csupán egy harminc év alatti fiatal nő, aki egy szerelem miatt költözött Dubajba, később egy lovaspólóklub marketingmenedzsereként dolgozott, mellékállásban pedig magyar lányokat közvetített hosztesznek.

A Nemzeti Nyomozó Iroda is felfigyelt a titokzatos Sz. Vivien tevékenységére, Gerencsér András, a nő ügyvédje szerint indokolatlanul.

„Nincs semmiféle lista a lányokról” – ezt mondta a kerítéssel vádolt nő jogi képviselője, Gerencsér András a Mokka szerda reggeli adásában. Napok óta hallani egy listáról, amin állítólag száznál is több lány szerepel, köztük híres hazai celebek és a TV2 A Szépségkirálynő című műsorának néhány versenyzője.

„Az ügyfelemtől 12 nevet kérdeztek a rendőrök, de azok között egyetlenegy híresség vagy címlaplány sem volt” – árulta el Gerencsér, majd hozzátette: Vivien valóban kapott jutalékot a közvetítésből, ám ezek a munkák nem hozhatók kapcsolat prostitúcióval, bár azt is hozzátette: az arab országok kultúrája számos ponton eltér az európai normáktól.

Hajdú Péter személyesen hívta fel a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársait, miután kiderült, hogy a dubajozás gyanúja elérte A Szépségkirálynő-választás döntőseinek néhány tagját is. A műsor producere azt mondja, az NNI-nél semmit nem tudnak arról, hogy a jelöltek is jártak volna Dubajban, tőlük nem származik ilyen információ.

Hajdú szerint az egész botrányt csak gerjesztették. A műsorvezető megnézte a lányok útlevelét, egyikük sem járt az arab országban még csak nyaralás céljából sem.

Korábban egyébként a VIVA Tv műsorvezetője, Iszak Eszter és Molnár Anikó is beszélt dubaji kalandjairól. A fiatal VJ-t hoszteszmunkára szerződtették, de kiutazása másnapján kiderült, a lányok többsége erotikus munkát is vállal. Esztinek még sikerült időben elmenekülnie az országból, a valóságshow-hős Anikó viszont maradt, és meztelenül úszkált egy hetet az egyik tehetős arab üzletember medencéjében – egymillióért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik