Szórakozás

Mégsem lesz Jolie-Pitt esküvő?

A sztárpár esetleges házasságáról évek óta cikkeznek a lapok, a nagy nap azonban úgy tűnik, ezúttal is elmarad...

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy hat év együttélés után Angelina Jolie és Brad Pitt végre összekötik az életüket. Az esküvő olyannyira biztosnak tűnt, hogy egyesek azt is tudni vélték, a boldogító igent szeptember 23-án, egy francia kis faluban mondják majd ki többek között Johnny Depp, Mick Jagger, Gwen Stefani és Bono társaságában.

Bennfentesek azt is elárulták, Brad Pitt tanúja testvére Doug lesz, míg Jolie mellett asszisztense, Holly Goline áll majd. A menyasszony ruháját Mick Jagger barátnője, L’Wren Scott tervezi, a gyűrűket pedig Robert Procop sztárdesigner álmodja meg. Angelinát természetesen édesapja, Jon Voight kíséri majd az oltárhoz, a ceremóniát pedig Jolie testvére, James Haven Voight vezeti le.

Nos, a legújabb információk szerint, mindebből egy szó sem igaz. A People magazinnak nyilatkozó névtelen ismerősök cáfolták, hogy a sztárpár idén oltár elé állna, elmondásuk szerint Angelina és Brad túl elfoglaltak ahhoz, hogy megszervezzék életük nagy napját.

Pitt minden idejét legújabb filmje, a World War Z forgatásai és promotálása köti le, melynek egyes részeit hazánkban veszik majd fel, a munkálatok ősztől kezdődnek. Jolie pedig nem rég tért vissza a gyerekekkel Máltáról Los Angelesbe, hogy elvégezze az utolsó simításokat In the Land of Blood and Honey (Vér és méz földjén) című első rendezésén. Mindemellett az ENSZ jószolgálati nagyköveteként betöltött szerepét is komolyan veszi.

Brad Pitt az USA Weekendnek adott exkluzív interjújában nemrég azt mondta, gyerekeik miatt vált fontossá, hogy végre hivatalosan is megpecsételjék a szerelmüket. „A gyerekek egyre többet kérdeznek minket az esküvőről. Egyre fontosabb a számukra, hogy összeházasodjunk, szóval lassan el kell gondolkoznunk ezen a dolgon” – mondta a színész, aki úgy tűnik, valóban elég nehezen szánja rá magát a hivatalos ceremóniára…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik