Szórakozás

Brad Pittől visszhangos Tihany

Az egyik bulvárlapban a világsztárra kísértetiesen hasonlító férfi fotóját láthattuk, amint épp Tihanyban sétált félmeztelen.

Nem lehet biztosan tudni, hogy a paparazzi felvétele vajon tényleg Brad Pittről készült-e, de az kétségtelen, hogy a színész ősztől Magyarországon forgatja legújabb filmjét, a World War Z-t, melyben egy riportert fog alakítani, aki a zombiháború túlélőivel készít interjúkat.

A sztárturista érkezéséről a tihanyiak is hallottak, de nem látták őt. A város polgármestere az Aktív című műsorban cáfolta a hírt: „Biztos forrásból tudom, hogy a fotón látható úr, az nem Brad Pitt” – mondta Tósoki Imre. Tihany első embere szerint az sem igaz, hogy a sűrű lombok között megbúvó, egykori Habsburg-kastélyban vendégeskedne a színész.

A szóbeszéd szerint ősztől nemcsak Brad, hanem az egész família Tihanyba költözik. A forgatás a fővárosban lesz, a gyerekeket mindenképpen szörfre akarják beíratni, a pletykák szerint többek között ezért is esett a választás a festői szépségű Tihanyi-félszigetre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik