Szórakozás

Férjhez ment Kate Moss

A 37 éves modell és kedvese, Jamie Hince az angliai Little Faringdon templomában, 300 fős vendégsereg előtt fogadott örök hűséget egymásnak.

Helikopter-leszállóhely, transzvesztita fogadóbizottság, trapézművész szereplők – többek között ezek szerepeltek és Kate Moss brit topmodell pompázatos esküvőjének programján. A topmodell péntek este tartotta templomi esküvőjét barátjával, Jamie Hince-szel, a The Kills együttes gitárosával, majd Moss cotswoldsi birtokán hetedhét országra szóló lagzit csaptak, ami jelenleg is tart, ugyanis a mulatságot három napra tervezik. A birtokot egyébként két méter magas vaskerítéssel védik a kíváncsi szemektől, még a falusiaknak is igazolniuk kellett magukat a templom körül emelt biztonsági korlátoknál. A 37 éves szupermodellt tizenöt koszorúslány – köztük nyolcéves lánya, Lila Grace – kísérte oltárhoz – írja a Mail Online.

Az ara egy krémszínű Galliano-ruhát, míg kedvese egy Yves Saint Laurent-öltöny viselt. A lagzin tiszteletét tette a divatvilág krémje: Naomi Campbell, Vivienne Westwood és Stella McCartney, valamint Jude Law, és Mick Jagger lánya is.


Moss 2007-ben kezdett randizni a 41 éves rockerrel. A párost imádja összeboronálni a brit bulvársajtó, már tavaly arról cikkeztek a lapok, hogy a két sztár titokban összeházasodott. A szupermodell Hince előtt olyan hírességekkel élt hosszabb, rövidebb ideig együtt, mint Johnny Depp, Jefferson Hack lapszerkesztő – akitől kislánya Lila Grace született – és Pete Doherty énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik