Szórakozás

VV4: Cupido nyilaival bombázzák a villalakókat

Mióta feltűntek a képernyőn, bugyi-gyűjtemények és sztriptízt követelő rajongók tarkítják mindennapjaikat.

A ValóVilág 4 frissen sztárrá avanzsált férfiszereplőit szétszedik a csajok és még élvezik is. A VV Rosszkislányát viszont nagyon zárkózottá tette az ismertség. Pedig sokan úgy gondolják, hogy Anikónak nap, mint nap más férfi udvarol. De a szépségversenyen debütáló bombázó mégis hosszú ideje egyedül hajtja álomra a fejét. Azt mondja, vágyik egy férfi közeledésére, de még időre van szüksége ahhoz, hogy nyitott legyen egy párkapcsolatra.

Egykori villatársa, Laci pedig csap kapkodja a fejét a legextrémebb felajánlásokon. „Egy eléggé komoly hölgy, csapat kért fel arra, hogy menjek sztriptízelni, 300 ezer forintot ígértek a fellépésért, a végére pedig odaírták: utána azt csinálsz velünk, amit akarsz” – mesélte a Fókusznak Lázár László.

A barátai persze imádnak vele bulizni, ő viszont meglepő kijelentést tett. Soha nem gondolta volna, hogy eljut idáig, de most ha ideje engedi, jobban szeret egy kicsit elvonulni a világ elől. Ugyan jól esnek a bókok, a falatnyi bugyik, amiket ajándékba kap, de sokszor nem tudja, hogy ezek Lázár Lászlónak vagy VV Lacinak szólnak-e.

Jerzy minden nagyképűség nélkül állíthatja, hódításai korábban is csont nélkül célba értek. Most viszont a lányok már azzal is megelégednének, ha csak egy röpke pásztorórát tölthetnének a Villa Szépfiújával.

„Nem használom ki ezeket a lehetőségeket. Félek attól, hogy ha ezek a lányok ennyire könnyen odaadják magukat nekem, másnak is odaadják. Meg egyébként sem az a fajta ember vagyok, aki könnyen szerez dolgokat” – mondta a Villa Szépfiúja, akinek az esetében biztosan megállja a helyét a jól bevált közmondás, hogy „jóból is megárt a sok.” A kedves rajongók egy visszafogott közeledéssel ugyanis lehet, hogy előbb célt érnek.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik