Szórakozás

Megnősül a ValóVilág két fenegyereke?

Olivér és Enikő magyaros lagzit tervez, Béciék szintén nem akarnak nagy rongyrázást, meghitt esküvőre vágynak.

A Villa Vagányának kapcsolata jócskán megszenvedte a luxusbörtönben zajló Anikó-románcot, és hiába hangoztatta minden lehetséges fórumon, hogy egyedül Enikőt szereti, sokáig úgy tűnt, a lány képtelen megbocsátani Olivérnek a történteket. A villalakó szabadulása után azonban minden jóra fordult, a szerelmesek azt mondják, most már minden a legnagyobb rendben közöttük. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy hamarosan hivatalosan is örök hűséget fogadnak egymásnak.

Olivér a Borsnak elárulta, magyaros lagzit terveznek, hagyományos ételekkel, ahol Laci Betyár alapozza majd meg a hangulatot, és a lakodalom elején magyar nótákat játszik a zenekar. Csöndes, pálinkázós, szűk családi, baráti körben eltöltött derűs estét szeretnének, csak úgy, mint Béci és barátnője, Adrienn.

A Rácz fiúnak azonban egyelőre még várnia kell a boldogító igen kimondásával, ugyanis előbb a közös családi otthont kell megteremteniük. Azt azonban már most tudják, hogy nem akarnak nagy rongyázást, mert állításuk szerint az nem rájuk vall.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik