Szórakozás

Kitálaltak a Villatársak Alekoszról

A játékostársak ma már alig beszélnek a milliomossá vált göröggel, akit teljesen hidegen hagynak egykori barátai kritikái.

Egy buli, amin ünnepelni kellett volna, mégis egy lavinát indított el. Alekosz lakásavatója után elkezdődtek a találgatások, hogy vajon az egykori villatársak miért nem voltak ott. A volt barátok ma már alig beszélnek a milliomossá vált göröggel.

VV Éva azt mondja, ő végig kitartott Alekosz mellett a luxubörtönben, és most ő csalódott benne a leginkább. Az Okostojás már köszönni sem hajlandó neki, ha meglátja, elfordítja a fejét. A szexkiborg szerint viszont a Törtető orvosi eset és azért fordult ellene, mert féltékeny a sikereire.

A hűséges barát és szószóló, Olivér is eltávolodott mára országos cimborájától. „Úgy véli most, hogy mivel ő ilyen népszerű, ezért végre megtapasztalhatja azokat a dolgokat, egyfajta diktátor módon, amiket nélkülözött az életében” – mondta a Villa Vagánya, aki ugyanakkor nem haragszik a hellén hősszerelmesre, megérti és elfogadja, hogy Alekosznak most rengeteg az elfoglaltsága, így nem tudnak annyit együtt lenni, mint korábban.

VV Anikó és Akekosz között teljesen megszakadt a kapcsolat, pedig most a Rosszkislánynak nagy szüksége lenne a segítségre, pár napja ugyanis betörtek hozzá. Jerzy sem tartja a kapcsolatot az Okostojással, összesen egyszer beszéltek egymással, mióta kijöttek a Villából, de mint mondja, mostanában ő is csak rosszat hall róla.

„Alekoszt azért szerették, mert szórakoztató és jófej volt a Villában, de mióta kijött felső tízezernek érzi magát, mintha abba a krémbe tartozna” – mondta a Fókusznak a Szépfiú.

Alekoszt nem érdeklik egykori villatársai véleménye, reagálni sem szeretett volna a kritikákra. Annyit elmondott, hogy ő nem változott győzelme óta, bárhogyan is látják ezt mások. Szerinte csak azok kiabálnak most kígyót-békát rá, akiknek túl sok szabadidejük van és ráérnek vele foglalkozni. Neki viszont, köszöni, remekül fut a szekér.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik