Szórakozás

Tihanyban keresik házukat Brad Pitték

Ősszel kezdi Brad Pitt Magyarországon forgatni új filmjét, de a színész már augusztusban megérkezik Angelina Jolieval és hat gyermekükkel a Balatonra.

Úgy tűnik, az Angelina Jolie-Brad Pitt párosnak annyira megtetszett Magyarország, hogy hamarosan visszatér. Ezúttal Pitt forgat hazánkban – új filmje, a World War Z néhány jelenetét –, Jolie pedig hat gyermekükkel elkíséri. Tavaly ősszel, fordított volt a helyzet: Jolie dolgozott és Pitt tartott vele.

A Bors úgy tudja, hogy habár a jövőben játszódó zombi-film forgatásai csak ősszel kezdődnek Magyarországon, a család előbb érkezik, már augusztusban a Balaton partján tölt egy hónapot. A sztárpár többek között azért döntött így, mert a csaknem három hónapos itt tartózkodása alatt jóval kevesebb lesifotóssal és rajongói zaklatással találkoztak, mint máshol. Lapunk értesülései szerint olyan vízparti villát keresnek, amely el van zárva a környezettől. Bennfentesek szerint Tihany került komolyan szóba.

– A legtöbb luxusingatlant pillanatok alatt kiadjuk, van rá kereslet, így szinte biztos, hogy nem hagyományos közvetítőn keresztül keresnek házat. Ráadásul, akinek van egy több száz milliót érő villája, az nem biztos, hogy szívesen odaadja idegeneknek – mondta lapunknak a Balaton Ma ingatlaniroda vezetője, Kopeczky Márton, aki szerint az exkluzív ingatlanokért minimum napi hatvanezer forintos bérleti díjat kérnek, azaz olyan kétmillió forintnak megfelelő összegről lehet szó.

A stáb egyébként jelenleg Máltán forgat, ez után pedig a skóciai Glasgow-ba utazik néhány hétre, és Bradet természetesen az egész család mindenhova követi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik