Szórakozás

Alekosz végleg befejezte Évával

Az Okostojás kijelentette: vége a barátságának a szőke ciklonnal; már köszönni sem hajlandó neki.

Nem csak Alekosztól, Évától is egyre több volt villalakó fordul el. Olivér és Szandika szerint a Törtető féltékeny a görög szexkiborg sikerére, negyed annyi felkérése sincs, mint korábban, ráaádásul beleőrül az irigységbe, ha az Okostojás nyereménylakására és gázsijára gondol. A Plasztik cica azt mondja, Éva legutóbbi nyilatkozatával túl ment egy határon, és ha nem száll magába gyorsan, végül senki sem marad, aki szóba állna vele.

Alekosz sem titkolja, végleg elege lett a szőke ciklonból. A Bors című napilapnak elárulta, eddig visszafogta magát, ha Éváról kérdezték, de mostanra elszakadt nála a cérna. Azt állítja, a Törtető átverte őt, hazudozik és hülyeségekkel kürtöli tele a sajtót. A hellén hősszerelmes szerint a boglyas hajú lány jobban tenné, ha inkább pszichológus segítségét kérné, mert látható módon romokban hever.

Éva viszont nem érti egykori lakótársai támadásait, szerinte “bunkó viselkedésük” őket minősíti. Azt mondja, Alekosz legutóbb még köszönni sem volt hajlandó neki, mikor összetalálkoztak az RTL Klub székházában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik