Szórakozás

VV Anikót bedobták a mélyvízbe

Úgy tűnik, a ValóVilág4 szereplője elindult a színészi pálya felé. Útját Némedi Mari egyengeti.

„Nekem az életben soha nem segített senki, sehol, a pályámon sem – ott aztán főleg -, ezért amikor megtudtam, hogy Anikó bajai és láttam a Villában rátermettségét, ügyességét, úgy gondoltam, segítek neki. Felvettem a kapcsolatot Anikóval és találkoztunk” – mondta az RTL Klubnak Némedi Mari.

Mivel Anikó említette, hogy szeretne szinkronizálni, Mari első lépésként egy szinkronstúdióba vitte le, ahol a Rosszkislány rögtön ki is próbálhatta magát.

„Megpróbálok segíteni neki, a technikai és színészi feladatokra figyelni. Anikó nagyon örül a lehetőségnek. Még nagyon sok közös tervünk van, színházi és tévés vonalon és talán még közös bajai látogatást is tervezünk, mivel hogy mindketten bajaiak vagyunk” – mesélte a színésznő, akinek további tervei is vannak a volt villalakóval.

„Ha kell, tanítom, ha kell, segítek, ha kell, figyelek arra, hogy Bajától távol ne vesszen el. Még egy nagyon érdekes show-ra is gondolunk, ami meghökkentő lenne és mulatságos. Kicsit fiatalkori énemet is látom Anikóban és, hogy bajai az még egy külön pozitív dolog számomra” – tette hozzá a színművésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik