Szórakozás

Bódi Sylvi Balin találta meg a szerelmet

Az ismert modellt egy szörfoktatóval látták kéz a kézben sétálni és csókolózni egy luxusutazáson.

Bódi Sylvi újra szerelmes – adta hírül a Bors című napilap. A fekete szépséget, akit a magyar férfiak a TOP100 választás tíz legdögösebb Álomnője közé szavaztak a lap egyik olvasója látta édes kettesben andalogni egy fiatal és izmos férfival Bali szigetén. A szerencsés kiválasztott Ralph Dawe szörfoktató.

„Együtt érkeztek, és jól láthatóan egy párt alkottak. Az elcsípett beszélgetésfoszlányok alapján más magyarok is voltak a társaságukban, de a pasijával angolul kommunikált. Többször is csókolóztak, majd kettesben távoztak” – írta mondta az informátor.

Bódi Sylvi már régóta wakeboard és a szörf szerelmese, így nem csoda, hogy olyan párt választott magának, akivel együtt élvezhetik majd kedvenc időtöltésüket. A modell korábban már elárulta, hogy lassan szeretne családot alapítani, férjre és gyermekekre vágyik, és azt sem tartja kizártnak, hogy ha egyszer kivonul a médiából, külföldre költözik. Tenger mellett, de csendes, természet közeli helyen szeretne élni családjával, ahol már nem lesz szempont a luxus.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik