Szórakozás

Tovább dagad a dubaji prostituáltbotrány

A néhány napja kirobbant hír kapcsán most már konkrét nevek is felmerültek, de egyelőre még nem nyilvánosan.

Évek óta suttognak már arról, hogy közismert modellek prostituáltként dolgoznak arab országokban. Interneten, újságokban is megy a találgatás, hogy kik azok a hölgyek, ismert lányok, akik jó pénzért bármire képesek egy gazdagabb világban. A hétvégén aztán három embert tartóztattak le kerítés vádjával. A két nő és a férfi egy modellügynökség által juttatta ki a lányokat a Közel-Keletre fotózás címén.

Szalai Vivien újságíró már második könyvét írta meg a magyar luxusprostituáltak világáról. Hosszú hónapokig tanulmányozta az egyik celeb-prostituált életét, aki részletesen elmesélt neki mindent erről a világról. Napi ezer eurót is megkereshettek a lányok, de ez az ár a kezdő vagy a kevésbé ismert modellekre vonatkozik, az ismertség emeli az árfolyamot. A népszerű szépségek állítólag ennek a tízszeresét is megkaphatják – árulta el az írónő az Aktív riportjában.

A lányokat katalógusból választják ki, a leggazdagabbak akár magánrepülőt is küldhetnek értük. Egy-egy milliárdoshoz több prostituált is érkezhet egyszerre, ő pedig kedvére válogathat közülük.

„A rendszer úgy van, ha kiválasztja őket egy sejk, akkor nyilván ahányszor gondolja, kedvét leli az adott hölgyben, és majd utána a rangban összes alatta lévővel is együtt kell lennie a nőnek. Itt nemet mondani nem lehet” – mondta Szalai.

Dávid Júlia 2006 óta vezeti a Magyarország Szépe Kft.-t, a cég szervezi itthon a legrangosabb szépségversenyeket. Azt mondja: számukra fontos a verseny tisztasága, a szépségkirálynő brand kapcsán elengedhetetlen, hogy tiszta, erkölcsös és jó imázsa legyen ennek a versenynek.

Karsai Zita, a Megatánc egykori versenyzője már több éve kint él Dubajban sportoló férjével, de ő eddig semmi ilyesmiről nem hallott. A táncoslány szerint az egészet a sajtó fújta fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik