Szórakozás

Terminátorné 2 milliárdért költözött a szomszédba

A 10 millió dollárért (1,85 milliárd forintért) vásárolt ingatlan teljes felújításra szorul, de legalább közel van Scharzeneggerrel közös családi házukhoz.

Maria Shriver feltehetően egyet ért csalfa férje azon véleményével, hogy ha már a volt kaliforniai kormányzó ország-világ előtt megalázta és évekig gyűrte a lepedőt a házvezetőnőjükkel, majd teherbe is ejtette az asszonyt, akkor igenis kijár neki egy „kis” kárpótlás a sok csalódásért és idegeskedésért.

A válófélben lévő Shriver ezért ennek rendje és módja szerint neki is kezdett a költekezésnek: 10 millió dollárért vásárolt magának egy 1022 négyzetméteres házat Brentwoodban. A luxusingatlanban nyolc hálószoba, hét fürdő, három garázs, tornaterem, házi mozi és borospince is található, a költözés előtt azonban még fel kell újítani – értesült a TMZ.com.

Terminátorné új otthona egyébként pár utcányira van korábbi közös fészküktől, állítólag négy gyermekük miatt akart Schwarzenegger közelében maradni, ugyanis megosztva gyakorolják a felügyeletet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik