Szórakozás

Schwarzenegger busásan kárpótolja megcsalt feleségét

A Terminátor-filmek sztárja többet akar fizetni válása után gyermekei édesanyjának, mint amennyit az állam előír számára.

Mint arról korábban beszámoltunk, Arnold Schwarzenegger neje, Maria Shriver beadta a válókeresetet múlt hét pénteken egy Los Angeles-i bíróságon.

Egy, a párhoz közel álló forrás szerint barátságos válás lesz. Kalifornia volt kormányzója ugyanis tisztában van azzal, hogy egyedül ő a felelős azért, hogy a házasságuk tönkrement. Éppen ezért hajlandó többet fizetni leendő volt feleségének, mint amennyit a törvény megkövetel tőle.

„Arnold meg akarja mutatni a gyerekeinek és a feleségének, hogy vállalja a felelősséget a tetteiért” – nyilatkozta a bennfentes a RadarOnline-nak.

Az előzetes számítások szerint – mivel Schwarzenegger és neje nem kötött házassági szerződést – Shriver a 400 millió dolláros vagyon felével, vagyis csaknem 53 milliárd forinttal szállhat ki a 25 éve tartó házasságból.

A házaspár kapcsolata akkor romlott meg igazán, mikor nemrég kiderült: az egykori testépítő bajnoknak, filmsztárnak, majd Kalifornia kormányzójának házasságon kívüli gyermeke született, mégpedig egy korábbi háztartási alkalmazottjuktól, Mildred Baenától. Az 55 éves Maria azóta már elköltözött 63 esztendős férjétől, akitől négy gyermeke született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik