Szórakozás

Rajong Schwarzeneggerért az eltitkolt fia

A 13 éves Joseph bálványozza a világsztárt, szinte állandóan a Terminátor 2-t nézte.

“Joe bálványozza Arnoldot – igaz, mindannyian ezt tesszük. Klassz dolog volt állandóan a Terminátor 2-t nézni, Joe sem hagyta ki sosem, nagyon szerette azt a filmet” – árulta el a Female First magazinnak Jorge Pena, a fiú unokatestvére.

Jorge azt is elárulta, bár a volt kaliforniai kormányzó sok időt töltött együtt a családdal, nem úgy tűnt, mintha különösebben támogatná a fiút. “Olyanok voltunk, mintha egy nagy család lennénk. Arnold mintha csak a nagybácsink lett volna, mindenkivel kedves volt. Mindig szerette Josephet, de nem bánt vele másképp, mint velünk, nem fordított rá nagyobb figyelmet” – nyilatkozta a tinédzser, majd hozzátette: sokszor viccelődtünk Joe-val, hogy Arnold az apja, mert annyira hasonlítanak egymásra, de ő csak nevetett az egészen.”

A legfrissebb információk szerint Schwarzenegger biztosra akar menni a válását illetően, és a sztárügyvédet, Robert ‘Bob’ Kaufmant bízta meg az ügy intézésével. Kaufman képviselte korábban többek között Jennifer Anistont és Reese Witherspoont is. A házaspár tetemes vagyonán állítólag egyenlő arányban kíván osztozni, négy gyermeküket is közösen szeretnék nevelni a jövőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik