Szórakozás

Jóban Rosszban az Üvegtigris sztárja

Csuja Imre nem a sikeres magyar filmvígjátékból megismert rockert, hanem új karaktert játszhat a TV2 népszerű sorozatában.

A pletykák szerint a megszokottnál jóval magasabb összeget kap Csuja Imre a szappanoperában való szerepléséért – írja az Új Ász, mely a Jóban Rosszban producerét is idézi egy rádióműsorból, ahol Nagy Tamás elárulta: a komoly színészek gázsija napi 70 ezer és 150 ezer forint között mozog, de Csuja Imre fizetéséről nem nyilatkozott a lapnak.

„Igaz a hír, július 17-én, még a nyári leállás előtt kezdem a forgatásokat. Egy erdélyi házaspár férfi tagját játszom, de nem tudok részleteket arról, hogy oda költöznek-e, vagy csak átutazóba, netán rokonlátogatóba érkeznek-e az új szereplők. Lehet, hogy visszatérő figura leszek, de egyelőre úgy néz ki, hogy csak néhány részről van szó” – árulta el az Új Ásznak Csuja Imre, aki nem tudja, mennyi fizetés jár a sorozat színészeinek.

„Konkrétan még nem ajánlottak fel semmit, nem is tudom, mennyit szoktak kapni. Nem érdeklődtem például Gesztesi Karcsinál sem, és nem is illik” – mondta a színész a napilapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik